fbpx
Menu & Search

1. Skup Oldtajmer kluba Novi Sad – 2018.

1. Skup Oldtajmer kluba Novi Sad – 2018.

Novooformljeni Oldtajmer klub Novi Sad svoj prvi skup održao je u subotu 13. maja na dobro poznatom mestu, parkingu tržnog centra BIG. Sunčan prolećni dan okupio je preko šezdeset vozila iz zemlje i regiona, sa posebnim naglaskom na organizovanu grupu gostiju iz Mađarske, ali i posetioce iz Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Francuske. Uz demonstraciju hibridnog vozila, projekta studenata FTN u Novom Sadu i ispit spretnosti, izložba je trajala do ranih popodnevnih časova. Ovogodišnju izložbu obeležio je jedan double decker autobus, dok su iz Mađarske na skup došla šarenolika vozila poput Wartburga 311, FSO Warszawe, Steyr Puch Fiata 500, pravog rariteta na ovim prostorima. Veliku pažnju privukla je jedna Fiat Multipla, te Mirkova HondaVladimirov Porsche 964. 

Drugi deo skupa održan je na Petrovaradinu, a zatim i u Sremskim Karlovcima, odakle su učesnici nastavili druženje u restoranu Moja čarda. Iako je klub nov, organizatori su reprezentativnim prvim skupom dokazali svoje višegodišnje iskustvo i opravdali prisustvo na domaćoj sceni, te se nadamo da će u godinama koje su pred nama majsko druženje u Novom Sadu postati tradicija i događaj kom ćemo se uvek rado vraćati.

Autor teksta: Đorđe Sugaris
Autori fotografija: Nikola Rađenović i Miloš Nikodijević

1 Comment

  1. Jovan Glišić
    5 godina ago

    Pozdrav, imate li resenje za registraciju tam 110, registrovanog trenutno na Bg table kao putnicki 8+1, atest Ns, po novom zakonu. Jovan Glisic