fbpx
Menu & Search

1966. Volkswagen Buba – 3.200€

1966. Volkswagen Buba – 3.200€

Ne samo da su tzv. buljave Bube nešto veći raritet od onih pravljenih kasnije, već i njihovi dizajnerski elementi, poput prednjih farova koji skoro pa prate liniju krila, stvaraju mnogo lepši izgled automobila od njenog naslednika. Samim tim, ova verzija koja je dolazila sa motorom od 1200cc je mnogo cenjenija, ali i osetno skuplja od Buba koje uglavnom viđamo u saobraćaju.

Jedna takva, u prilično dobrom stanju, prodaje se u Sloveniji. Primetno spuštena i opremljena prednjim disk kočnicama, novim zadnjim cilindrima i paknovima, novim kočionim crevima i drugim mehaničkim delovima, dobro očuvanim hromiranim branicima i detaljima, ali sa nekoliko rupa nastalih usred korozije, ova Buba je sasvim solidna.

Vlasnik kaže da ide odlično, a što se tiče cene, tu postoje dve opcije. S obzirom da trenutno poseduje motor od 1679ccm za koji pretpostavljamo da je stigao od fabričkog srodnika Type 4, njena vrednost je 3.200€, dok, ukoliko želite da prodavac vrati motor od 1200ccm, Bubina cena pada na 2.500€.

Ostale detalje možete saznati ako se uputite na stranicu oglasa.

Cena: 3.200€

Izvor: www.avto.net

0 Comments