fbpx
Menu & Search

1967. Mercedes-Benz W110 200 – 5.650€

1967. Mercedes-Benz W110 200 – 5.650€

Fabričkom oznakom W110, Mercedes-Benz je tokom šezdesetih godina označavao seriju limuzina pokretanih četvorocilindričnim benzinskim i dizel motorima. Zbog svog karakterističnog zadnjeg kraja, sa metalnim perima koja su se uzdizala na zadnjim krilima, ovi automobili, uz veće W111 i W112 modele, dobijaju nadimak Heckflosse. Kako je svaki Mercedes-Benz na ovim prostorima dobijao svoj nadimak, širom bivše Jugoslavije, odomaćeni naziv za njih bio je i ostao Reponja.

http://www.youtube.com/watch?v=V_bibMQJPcc

Ovaj nemački lepotan dolazi nam iz Suboticekupljen je od prvog vlasnika, a pripada drugoj seriji modela W110. Prodavac ističe dve njegove karakteristike — menjač kod volana i nedostatak sigurnosnih pojaseva, a navodi i da automobil ima sve papire još od prve kupovine. Njegov dvolitarski benzinski motor kao navedenu kilometražu ima brojku od 160.000, a imajući u vidu sveukupno, veoma lepo očuvano stanje automobila, reklo bi se da je tokom svih ovih godina pažljivo vožen, te da motoru predstoji još mnogo lepo provezenih kilometara. Automobil trenutno nije registrovan, a mi mislimo da njegova cena od 5.650€ bez obzira na to zvuči potpuno opravdano.

Ako vas je ovaj Reponja zainteresovao, više informacija i kontakt telefon možete naći ovde.

2 Comments

  1. Dragan
    8 godina ago

    Interesuje me ovaj Mercedes iz Subotice.Imate oglase ,a nemate kontakt persone ,super organizacija!!

    • 8 godina ago

      Ako ste čitali tekst do kraja, videli biste da na kraju imate link do originalnog oglasa. Ako vam taj link izbaci da oglas više ne postoji, znači da je automobil prodat. Mi stare oglase ne brišemo sa sajta radi evidencije šta je i kad prodavano po kojoj ceni, tako možemo svi zajedno da pratimo tržište.