fbpx
Menu & Search

1975. Volkswagen T2 – 2.200€

1975. Volkswagen T2 – 2.200€

Ogroman uspeh T1, osnivača Volkswagenovog Type 2 Transportera, Busa, Kombija, Mikrobusa ili kako god ga nazivali u određenim delovima sveta, pretočen je 1967. godine u drugu generaciju. Iako nije u potpunosti zadržao šmek pretka, njegovu popularnost niko nije mogao da ospori. Vizuelne izmene su se ogledale u sada zaobljenoj jednodelnoj šoferšajbni, kliznim bočnim vratima sa jednim stepenikom i usisnoj ventilaciji koja je sada prebačena na prednji deo. Budući da naš oglasnik polagano ispunjavamo mnoštvom različitih modela, već se nebrojano puta desilo da vam predlažemo vozilo o kojem smo već pisali, što je i danas slučaj ako se setimo ovog primerka uz kog možete osvežiti svoju informisanost o dotičnom modelu. U nastavku teksta pozabavićemo se istovetnim vozilom koje može postati vaše.

Bully plave boje i u voznom stanju, opasan staklenom površinom celim svojim obimom, stiže nam iz Niša. Njegova limarija na prvi pogled deluje zdravo, iako se kasnije uočavaju pojedine sitne mane poput moguće blage korozije iza prednjeg branika. Ako uzmemo u obzir njegove godine, to nije neočekivano. Enterijer koji okružuje vozača i suvozača je u zadovoljavajućem stanju ako ga uporedimo sa većinom drugih kombija na tržištu. Kada njegova bočna klizna vrata pomerite pozadi, uočićete veliki i neiskorišćen prostor koji je trenutnom vlasniku očigledno služio za transport. Upravo taj deo je ono što vi kao budući vlasnici možete da adaptirate po sopstvenom nahođenju. Možete mu skrojiti enterijer i od njega napraviti kamper vozilo, neka postane mesto gde provodite vreme sa društvom ili dragom osobom, ugradite TV i igračku konzolu ili neka posluži za probe vašeg benda na putu ka svirci, a pritom njegovu karoseriju ukrasite u vašu omiljenu boju, ili mnoštvo njih uklopljenjih u grafit ili mural. Bilo kako bilo, mogućnosti prilagođavanja ovog vozila su beskonačne i praktično je sve dopušteno u okvirima izvornog izgleda i oblika njegove karoserije.

Ako ste zainteresovani da vašu garažu popunite jednim ovakvim kombijem, sve što vam preostaje je da skoknete na stranicu oglasa.

Cena: 2.200€

Izvor: www.polovniautomobili.com

0 Comments