fbpx
Menu & Search

1976. Toyota Corolla Liftback – 1.900€

1976. Toyota Corolla Liftback – 1.900€

Nakon sjajne priče o Miloševom večnom saputniku iz redova četvorotočkaša, pred nama na oglasima još jednom danas, je najprodavanije ime u svetu automobila – Toyota Corolla. Ne tako zvučno imenom, ali veoma istrajno vremenom i pređenom kilometražom. Od dana kada se pojavila 1966. godine, do leta tekuće, proizvedeno je 40 miliona primeraka, kroz 11 generacija.

Tokom proizvodnje treće generacije, pojavio se i model sa oznakom E50 Liftback. Osim standardnih, ne tako snažnih motora, koji vas do cilja neće odvesti baš brzo, ali će vas odvesti sigurno, ovaj model je dobio zanimljivu karoseriju koju čak možemo da okarakterišemo i kao približni „shooting brake“. Sportskog izgleda, ali sa iole zavidnim kapacitetom prtljažnika, bila je dobar izbor i za članove simfonijskog orkestra iz reklame:

Iako nije generacije kao Miloševa, ova Corolla je jedina klasična na koju smo naišli na regionalnim oglasima. 1976. godište i u ispravnom stanju, sa dosta rezervnih delova je sve što možemo da vam prenesemo, pre nego što eventualno kontaktirate vlasnika i saznate više.

Ukoliko ste zainteresovani, detalje oglasa pogledajte ovde.

Cena: 1.900€

Izvor: www.njuskalo.hr

0 Comments