fbpx
Menu & Search

1978. Opel Rekord E – 1.800€

1978. Opel Rekord E – 1.800€

U seriji oglasa kojima smo pokrili skoro sve Opel Rekorde, do sada nismo imali poslednji napravljeni model, onaj sa oznakom E, koji je proizvođen između 1977. i 1986. godine. Iako se možda radi o najmanje atraktivnoj varijanti, ne možemo da propustimo primerak koji se nalazi u ovako dobrom stanju. S obzirom da je 1982. godine redizajniran, komad koji smo pronašli na oglasima pripada nezvaničnoj varijanti E1.

U zanimljivoj žutoj boji kakvu danas ne viđamo kod novih automobila, njegova karoserija deluje da je bez tačkice korozije ili bilo kakve druge mane. Hromirani branici i lajsne sa strane su u maltene perfektnom stanju, što možemo reći i za njegov enterijer. Prosto je neverovatno da je automobil prešao nešto više od 100.000km s obzirom na sve što slike govore, ali što se njegovog 2.0 motora sa 90 konja tiče, to je tek početak.

Iako nije kultni model, niti ima vrednost među kolekcionarima, ovo je automobil koji još dugo može da vas služi i to svakodnevno, a ako vas još neke privatne uspomene vežu za jedan takav, eto još jednog dobrog razloga da ga nabavite!

Dok automobil ne bude prodat, originalni oglas sa kontakt podacima prodavca možete videti na olx.ba.

Cena: 1.800€

0 Comments