fbpx
Menu & Search

1979. BMW 316 (E21) – 1.840€

1979. BMW 316 (E21) – 1.840€

Priče iz Nasleđa, kao i one dopisničke, uvek nas podstaknu da drugi članak tog dana posvetimo adekvatnom automobilu u vidu pronađenog oglasa. Nikolin odlično sređeni BMW E21 je bio dovoljan motiv da isti ritual ponovimo i sada, ali nikako pre nego što vas jos jednom ne podsetimo na Borisov zlata vredan E21 koji je u međuvremenu putem Facebook stranice BMW Klub Srbija izglasan za najlepši automobil ovog bavarskog proizvođača u Srbiji.

Tadašnja prikolica u vidu oglasa bio je jedan 315 iz Slovenije uz kojeg smo iskoristili priliku da se nešto detaljnije pozabavimo istorijom osnivača BMW-ove serije 3. Ovaj put taj deo preskačemo i prelazimo odmah na još jedan zlatni primerak koji sada stiže iz Hrvatske. Dva prednja svetla govore nam da se radi o slabijem pogonskom agregatu iz palete motora, a pogledom u specifikaciju uviđamo da se radi o verziji sa 1600 kubnih centimetara. Specifikacija takođe otkriva da je nakon godine proizvodnje prošlo čitavih 7 godina dok automobil konačno nije prvi put registrovan na području Hrvatske tokom 1986. godine. Trenutni vlasnik i prodavac ga je u međuvremenu kupio od gospodina koji ga je uvezao u zemlju, a nešto kasnije i restaurirao od kada je prošlo 5 godina.

Zlatna boja i aluminijumske felne od 13 inča stoje mu perfektno, te njegov izgled potpuno zasenjuje činjenicu da je motor vredno radio tokom skoro 300.000 pređenih kilometara. Uzevši u obzir fotografije enterijera, možemo da zaključimo da je i njemu posvećena pažnja prilikom obnove jer pod, sedišta i komanda tabla deluju skoro potpuno novi. Radio-kasetofon i električno podesivi retrovizori deo su prateće opreme, a prodavac napominje da u paketu stižu i maglenke koje nismo primetili na fotografijama.

Zamena za drugo vozilo nije opcija, pa ako vas sve napisano i dalje drži raspoloženim da za sasvim OK cenu pribavite sebi jedan šmekerski automobil, samo jedan klik vas deli od stranice oglasa.

Cena: 1.840€

Izvor: www.njuskalo.hr

0 Comments