fbpx
Menu & Search

Autoslavia – Iznajmljivanje oldtajmera

Autoslavia – Iznajmljivanje oldtajmera

Sećate li se Nikoline roze Ajkule iz „Mi nismo Anđeli“? Ili Milanovog BMW-a 2002? A tek svih automobila iz Majstorske radionice?

Upečatljivi automobili stvaraju legende, daju dodatne boje i crte karaktera filmskim likovima, ali i obeležavaju važne događaje u životima običnih ljudi. Oldtajmeri su tu da svojom pojavom dočaraju epohu i emociju. Zbog toga su automobili mnogo više od dekora — oni su naši pokretni saputnici.

Tokom godina provedenih uz automobile, čuli smo mnoge priče, te upoznali mnoge sjajne ljude i velike zaljubljenike u automobile. Kao i svaka velika ljubav, i ova automobilska je ponekad iracionalna, te vlasnike suočava sa mnogim redovnim i neredovnim troškovima karakterističnim za oldtajmere. Zbog toga, pronašli smo način da našim prijateljima iz automobilskog sveta olakšamo održavanje ljubimaca kroz povremene ili redovne angažmane. Iznajmljivanje oldtajmera je jedan od načina na koji ovi automobili mogu doneti novac svom vlasniku, ali ga sem toga mogu učiniti i pravom automobilskom zvezdom!

Iznajmljivanje oldtajmera za najlepše dane

Iznajmljivanje oldtajmera je jedan od načina da svoj poseban trenutak učinite zaista nezaboravnim! Romantika dvadesetih i tridesetih godina, te vesele pedesete, šezdesete i sedamdesete su česta svadbena tema i mi imamo oldtajmer za vas!

Bilo nam je posebno zadovoljstvo da pronađemo savršene automobile za parove koji su odlučili da kažu sudbonosno „da!“ i time im ulepšamo jedan od najradosnijih dana u životu. Iznajmljivanje oldtajmera za svadbe dostupno je u svakom budžetu i u različitim paketima. Zato, ako želite da posebni automobil bude deo vašeg posebnog dana, mi smo tu da ga pronađemo.

Autoslavia uskoro sprema izbor automobila iz standardne ponude, pratite naš sajt, Facebook i Instagram nalog za više informacija.

Autoslavia na vašim ekranima

U prethodnih nekoliko godina, Autoslavia je sarađivala sa producentskim kućama i muzičarima koji su svoje hitove oplemenili nekim klasičnim automobilima. Nove nade, velika imena i veterani scene ukazali su nam poverenje, a mi smo sa producentima i videografima tražili najbolja rešenja koja će obeležiti spotove. Iznajmljivanje oldtajmera dovelo je Autoslaviu na vaše ekrane, a ovo su neki od spotova na kojima smo bili saradnici:

Filmovi:

Bez sumnje, film je najkompleksniji vizuelni izraz i filmska produkcija često podrazumeva velike scene na kojima ništa ne sme da odudara od perioda i mesta odvijanja radnje. Beograd je poznat kao velika filmska destinacija za velike produkcije, a Autoslavia je imala čast da posreduje u iznajmljivanju oldtajmera za sledeće filmske projekte:

Reklame:

Već dugi niz godina, reklame su pravi filmovi u malom. Autoslavia je pomogla brendovima od poverenja da učine svoje spotove još upečatljivijim.

Događaji:

Oldtajmeri ponekad služe i kao upečatljiv dekor na ekskluzivnim događajima. Tada, oni su tu da dočaraju epohu i oplemene atmosferu, te učine posetiocima zadovoljstvo fotografisanja pored dragih automobila. Autoslavia je posredovala u iznajmljivanju automobila za više prestoničkih događaja.

0 Comments