fbpx
Menu & Search

IV Summer ZASTAVA car show

IV Summer ZASTAVA car show

iv-summer-zastava-car-show-plakatZastava 101 Klub (www.zastava101.serbianforum.info) poziva sve zainteresovane da 12.7.2015. uživaju u lepotama Đerdapske magistrale i prisustvuju okupljanju ’’IV Summer ZASTAVA car show’’, okupljanju ljubitelja svih modela Zastavinih automobila. Ovogodišnje okupljanje je posvećeno jubileju 40 godina od održavanja Ekspedicije “Zastava 101, Kragujevac – Kilimandžaro“.

Domaćin okupljanja će tradicionalno biti Danijel Dokić iz Zastava 101 Kluba. Tu su I prijatelji skupa koji će domaćinu pomagati u realizaciji skupa: Turistička organizacija opštine Majdanpek, Inicijativa mladih ‘’Hoću!Mogu!’’ i Zastava Fan Club (www.zfc.rs). Okupljanje će se održati u centru Donjeg Milanovca, u pešačkoj zoni, sa početkom u 12 časova. Pristup skupu je slobodan, a pristup parkingu je rezervisan za sve vozače Zastavinih automobila. Posetioce očekuje organizovani program okupljanja:

  • Otvaranje skupa
  • Predavanje o Ekspediciji Kragujevac – Kilimandžaro
  • Glasanje za najlepši auto u kategorijama Zastava 101, Yugo i Nacionalna klasa (Fića)
  • Otvaranje berze delova
  • Otvaranje izložbe mijaturnih modela Zastavinih automobila
  • Proglašenje najlepših Zastava
  • Slobodno vreme

Novost u odnosu na dosadašnje skupove je otvorena prodaja I razmena delova ‘’sa haube’’. Ovom prilikom pozivamo i sve zainteresovane za trgovinu ili razmenu delova da nam se pridruže, uz uslov da na skup dođu vozilom marke Zastava. Takođe, pozivamo sve zainteresovane modelare da nam se pridruže na izložbi i ponesu svoje modele kako za izložbu, tako i za razamenu ili prodaju.

Tekst: Novica Marković – Zastava 101 Klub
Grafička prezentacija: Danijel Dokić – Zastava 101 Klub

0 Comments