fbpx
Menu & Search

Izbor automobila za Autoslavia kalendar 2016.

Izbor automobila za Autoslavia kalendar 2016.

U trenucima kada se navikavamo na sve brži tempo života u kojima klasične kalendare sve više odmenjuju oni bezlični na našim pametnim telefonima i kompjuterima, želimo da vam unikatnim dizajnerskim rešenjem vratimo kalendar na zid. Takođe želimo da čujemo vaše mišljenje, odnosno koji su vam automobili predstavljeni u Nasleđu ostavili najbolji utisak i samim tim, koje biste tokom 366 dana prestupne 2016. godine voleli da imate u odštampanoj kolekciji našeg zidnog kalendara. Stoga smo spremili glasanje kojim smo vam omogućili da napravite izbor od deset automobila za predstojeći kalendar, dok ćemo mi dodati dva.

S obzirom da pojedine automobilske marke imaju po više predstavnika, a da nam je želja da kalendar zastupa što više različitih marki, odabraćemo do dva predstavnika marke koji dobiju najviše glasova. Primera radi, u slučaju da u prvih deset nakon glasanja bude tri automobila jedne marke, na kalendar će dospeti maksimum dva sa najviše glasova. Na listu su hronološki dodati svi automobili predstavljeni ove godine, kao i pojedini od prošle koji nisu dospeli na prethodni kalendar. Da ne bismo više dužili, vreme je da prionete na glasanje.

  • Obeležite do deset automobila sa liste (klikom na checkbox ili na sliku automobila)
  • Na dnu stranice kliknite na plavo dugme VOTE da biste potvrdili vaš glas
  • Glasanje traje do četvrtka 22. oktobra u 20 časova
  • Možete glasati jednom na svaka 24 časa
  • Ne zaboravite da glasanje podetlite sa prijateljima na društvenim mrežama!

Ukoliko želite da prvi saznate rezultate glasanja, finalni izgled kalendara i cenu u pretprodaji, prijavite se na našu Kalendar mailing listu!

[chimpy_form forms=“2″][total-poll id=24414]

Podelite sa prijateljima na društvenim mrežama!

0 Comments