fbpx
Menu & Search

Izbor najboljeg automobila 2014. godine!

Izbor najboljeg automobila 2014. godine!

Kraj svake godine je uvek dovoljan razlog za svođenje računa, pregled svega što je urađeno, ali i za donošenje, odluka, planova i ciljeva za naredi period. Tokom 2014. godine, trudili smo se da vam donesemo novu automobilsku priču svake nedelje, da izvestimo fotografijama sa svakog skupa oldtajmera na koji smo uspeli da odemo, kao i da vam svakodnevno donesemo neki zanimljiv izbor sa regionalnih oglasa. Ishod svega toga u konkretnim ciframa iznosi 48 jedinstvenih automobilskih priča u Nasleđu, 23 izveštaja sa različitih automobilskih okupljanja, oko 320 automobila koje smo pronašli na oglasima, kao i 34 priče u Kultu.

Zahvalni smo što nas pratite i nadamo se da ste uživali, ali sada je došao trenutak da od vas zatražimo težak izbor. Sve priče iz Nasleđa kao i ljudi i automobili koji su se predstavili, nama su neizmerno i podjednako dragi, ali od vas želimo da saznamo koju biste automobilsku priču vi lično izdvojili. Trudićemo se da u narednoj godini unapredimo naš sadržaj, a ovo je prilika da čujemo vaše mišljenje.

Klikom na fotografiju ćete najlakše izabrati željeni automobil, ali je potrebno da glasanje potvrdite klikom na dugme Vote koje se nalazi na dnu teksta ↓↓.

[yop_poll id=“15″]

    ↑ ↑ Potvrdite glasanje klikom na dugme Vote!

1 Comment

  1. ivica puljezevic
    9 godina ago

    svi automobili su divni,neki iz svog vremena a neki ce trajati vecno,tezak izbor,posto sam vlasnik moskvica/opel kadet/iz 1947 tako da volim dizaj tog vremena,srdacan pozdrav