fbpx
Menu & Search

Lagano Beogradom

Lagano Beogradom

Trodnevni susret oldtajmera pod nazivom Lagano Beogradom, juče je ušao u svoju drugu fazu. Posle večernje izložbe na platou ispred Opštine Zvezdara i pića dobrodošlice zakazane za petak, domaćine i goste je subotnje jutro ponovo dovelo na Zvezdaru, odakle su krenuli put Pančeva.

U Beograd su počeli da se vraćaju nešto posle pet sati i u grupama su pristizali na kaldrmu ispred Skupštine Beograda. Mnogo pre svih, stigli su jedan Opel Kapitän, čiji je vlasnik njime došao iz Podgorice i Citroën Traction Avant, oko kojih su ljudi spontano počinjali da se okupljaju. Ostareli taksisti, kao i vozač jednog Aston Martina, obilazili su krug oko grada, samo da bi zastali pored Opela i još malo, koliko im gužva dozvoljava, uživali u pogledu. Polako su pristizali i ostali učesnici, a čini se da je najlepše bilo gostima ovog sjajno organizovanog relija.

Otišavši na večeru i obilazak Beograda Dunavom i Savom učesnici su svoje automobile poverili nama na čuvanje, a mi vam donosimo fotografije starih lepotana koji su se na jednoj od najlepših gradskih lokacija odmarali od puta.

1 Comment

  1. […] Lagano Beogradom […]