fbpx
Menu & Search

Oldtajmer skup povodom 35. godina postojanja AMK Veteran Voždovac

Oldtajmer skup povodom 35. godina postojanja AMK Veteran Voždovac

Trideset peti rođendan najstarijeg oldtajmer kluba u Srbiji AMK Veteran-Voždovac obeležen je tradicionalnim okupljanjem njegovih članova i prijatelja. Početak skupa bio je zakazan u jutarnjim časovima ispred istoimene opštine, da bi se nakon kraće izložbe u Ustaničkoj ulici učesnici zaputili na Terazije. U samom centru grada, Voždovčanima se priključilo još vlasnika klasičnih automobila iz prijateljskih klubova, ali i više desetina motociklista na svojim starim i modernim dvotočkašima i prikoličarima.

Sa preko četrdeset vozila i uz brojne prijatelje, AMK Voždovac je uspešnim skupom proslavio još jednu godišnjicu, a osim kao ponos svoje opštine, ovaj klub je svojom dugovečnošću još jednom dokazao da je i ponos celog Beograda.

Autor teksta: Đorđe Sugaris
Autor fotografija: Mihailo Kečenović

1 Comment

  1. Srdjan popovic
    7 godina ago

    Bilo bi lepo kada biste najavili par dana ranije satnice i lokacije skupova. Ja sam bezuspesno pokusavao da saznam, na netu sam nasao da je skup Amk Vozdovac isao u grocku predhodnih godina i malo je falilo da se tamo zaputim a zivim u centru grada i sada saznajem da je skup bio na Terazijama…