fbpx
Menu & Search

Porsche Classic Club Serbia u Porsche Centru Beograd

Porsche Classic Club Serbia u Porsche Centru Beograd

Bez preterane medijske pompe i maltene van očiju javnosti, Porsche Classic Club Serbia je poslednjih nekoliko godina brižljivo gradio temelje jedne nove kuće okupljene oko iste ljubavi. Brojni vlasnici kako onih modela sa pop-up farovima, tako i kultnih 911 vazdušara koje su kasnije odmenili primerci sa vodenim hlađenjem, postali su nezaobilazni deo svake vožnje i druženja. Porscheova interna pravila klasik definišu kao model koji je u proizvodnju ušao pre 15 ili više godina, pa na taj način izbegavamo pitanje otkud među njima toliko primeraka modela 997 koji je s proizvodne trake do kupaca počeo da stiže daleke 2004. godine.

Okupljanjem koje je održano u subotu 26. marta članovi ovog kluba spojili su i lepo i korisno. Pored vrhunskog druženja, domaćini iz Porsche Centra Beograd još jednom su organizovali Porsche servisnu kliniku koja je omogućila svakom zainteresovanom članu da besplatno proveri svoj automobil. Obostrano zadovoljstvo za još jedno ovakvo druženje istakli su i Dragoljub Pavlović marketing i PR menadžer i Bojan Marković predsednik Classic Regstry PCS iz Porsche Centra Beograd, kao  Milan Grujić koji se zahvalio u ime kluba.

Oni kojima nije bio potreban pregled mogli su odmah da prionu na testiranje nekog od ponuđenih novih modela sa osvrtom na električne Taycan Turbo i Taycan 4 Cross Turismo. Iako su u našem srcu automobili satkani od čiste mehanike pogonjeni motorima na unutrašnje sagorevenje, bilo je vrlo zanimljivo isprobati ubrzanje koje jedan ovakav automobil na struju nudi.

Manje zvanični deo druženja nastavljen je u obližnjoj pivnici „Dogma“, a ovim putem i mi želimo da se zahvalimo na pozivu uz nadu da ćemo ove sjajne ljude i njihove automobile videti ponovo na Cars & Coffee Serbia skupovima.

Korisni linkovi:

https://www.facebook.com/porscheclassicclubserbia/
https://www.instagram.com/porsche_classic_club_serbia/

https://www.porsche-ada.rs

Autor teksta i fotografija: Miloš Nikodijević

0 Comments