Stojadinov kuvar, autor: Novica Marković – (PDF)

zastava-101-stojadinov-kuvar-novica-markovic-cover

U maniru starih dobrih uputstava koja su dolazila uz nekadašnje nove automobile, naš prijatelj i saradnik Novica Marković iz Zastava 101 kluba pripremio je za sve ljubitelje Stojadina detaljno uputstvo o održavanju automobila. Za razliku od pomenutih fabričkih knjižica koje su novopečenim vlasnicima delimično objašnjavale šta je i kada potrebno da urade na održavanju svog ljubimca, Novica je prionuo na pisanje Stojadinovog kuvara na osnovu sopstvenog i kolektivnog višedecenijskog iskustva pošto je i sam vlasnik jedne klasične Zastave 101. Rezultat je stao u 50 stranica gusto kucanog teksta koji je vlasnicima Stojadina poklonjen iz čiste ljubavi prema ovom modelu i uz nadu da će čitanjem kuvara svaki budući problem postati zabavno i lako rešenje.

Uz veliku zahvalnost Novici na doprinosu rada našeg sajta, pre svega putem najčitanijeg teksta o Ekspediciji Kragujevac – Kilimandžaro, predlažemo da uživate u još jednom njegovom nesebičnom doprinosu i prionete na download:

Download – Stojadinov kuvar, autor: Novica Marković

1 Komentar

  • Reply May 7, 2017

    Novica

    Izuzetno mi je drago da je “Stojadinov Kuvar” prvi put objavljen baš na našem najvrednijem portalu za oldtajmere.Veliko hvala Autoslaviji na pomoći u očuvanju kulta Zastave 101, domaćeg legendarnog automobila.

Odgovorite