fbpx
Menu & Search

Buba dan

Buba dan

Nedelja je zlatna sredina između dva teksta iz naše rubrike Nasleđe, što je sjajna prilika da ispričamo po još koju priču. Okolnosti su opet bile naklonjene na zanimljiv način, tako da vam danas donosimo dve dopisničke priče, o dva ista automobila, od dva momka koji su obojica iz Podgorice. Tu, međutim, sve sličnosti prestaju.

Dok Nebojša čuva svoju Bubu u izvornom stanju, Ivan je svoju drastično promenio. Iako ne preferiramo da kačimo automobile koji daleko odudaraju od fabričkog stanja ili suptilne modifikacije, ovog puta smo napravili ustupak da bismo pokazali dve strane iste medalje, čuli dve sjajne priče, a ujedno posvetili ovaj Autoslavia dan Crnoj Gori.

Ivana smo intervjuisali, dok je Nebojša sam sastavio tekst o svojoj Bubi, kao svojevrsni trejler za buduće pisane tragove koje će ostaviti na našem sajtu. Ok, ne oklevajte više ni trenutka, već prionite na priče!

ivan-uvodna

Pročitajte priču o Ivanovoj Bubi!

nebo-uvodna

Pročitajte priču o Nebojšinoj Bubi!

 

Ako i vi posedujete neki oldtajmer ili klasik, bilo da ga posedujete nekoliko decenija ili tek od skora, sigurni smo da imate zanimljive priče vezane za njega. Želimo i vas da čujemo, stoga se ne ustručavajte i slobodno nam pošaljite vašu priču i 5-6 fotografija vašeg automobila, rezolucije od bar 1024 piksela širine, na e-mail adresu: autoslavia.media@gmail.com

Najbolje od vas ćemo odabrati i objaviti u rubrici Dopisnici.

0 Comments