fbpx
Menu & Search

Pošalji svoj automobil

Pošalji svoj automobil

Tvoj auto, tvoja priča

Autoslavia ne može da stigne do svakog oldtajmera, ali vi možete do nas! Ako imate zanimljiv oldtajmer ili jangtajmer koji želite da objavimo na našem sajtu, sada to možemo da ostvarimo i na daljinu. U dva koraka ćemo pojasniti šta je potrebno da uradite:

1. Odaberi lokaciju i fotografiši automobil/motocikl

Ukoliko nas dovoljno dugo pratite, znate da smo automobile fotografisali na lokacijama koje su iole adekvatne za sam model i period u kome je proizveden. To nije uvek lako pronaći pa je nekada dovoljno da samo nađete pozadinu komplementarnih boja sa vašim automobilom ili motorom. Preferiramo korišćenje DSLR fotoaparata pa tako ako ga ne posedujete sami, zamolite nekog ko ima da vam pomogne. U izuzetnim slučajevima prihvatamo i fotografije napravljene nekim od kvalitetnijih mobilnih telefona. Obrađene fotografije sačuvajte u što većoj rezoluciji (ne manjoj od 1920 piksela šire ivice) i pređite na sledeći korak.

2. Popunite formular da bismo saznali vašu priču

Iza svakog automobiliste krije se neka lična priča. Kada je ušao u taj svet, kako je došao do svog vozila, šta ga je tu privuklo kao i šta je sve doživeo ili prošao. Sve su ovo sastojci za jedinstvenu priču koja nam je neophodna da isprati fotografije. Kada dobijemo vašu priču, odgovorićemo vam na koji mail da nam pošaljete prethodno napravljene fotografije. 

NAPOMENA: Autoslavia zadržava pravo selekcije i rasporeda objavljivanja pristiglog materijala.

    0 Comments