fbpx
Menu & Search

Praznici za sve – Plezir Magazin

Praznici za sve – Plezir Magazin

plezir-naslovnaSeptembar 2013. godine zadržao se u prelepom sećanju jer smo tada započeli naše idilično Autoslavia putovanje. Istog meseca iste godine, nastao je i Plezir magazin sa kojim smo osim bliskog datuma rođenja, prvu veću dodirnu tačku zabeležili prethodnog vikenda kada je u dodatku za muškarce koji prati njihov decembarski broj izašao intervju i veoma lepa priča o nama i našem projektu. Intervju možete pročitati klikom na fotografiju desno.

Pored toga, dame iz Plezir Magazina su osmislile jednu humanitarnu i jednu možda već pomalo zaboravljenu novogodišnju akciju poznatiju kao Tajni Deda Mraz. Naime, putem njihovog sajta možete ostaviti lične podatke sa imenom, prezimenom, e-mail i kućnom adresom koji će nasumično biti prosleđeni drugoj osobi. Ideja je da vas ta osoba iznenadi novogodišnjim poklonom, kao što ćete i vi dobiti podatke osobe koju bi trebalo da obradujete na isti način.

Mi smo odlučili da se i lično i kao Autoslavia priključimo toj akciji, tako što ćemo prve tri osobe koje žive na teritoriji Srbije i koje se putem njihovog zvaničnog mejla prijave kao Tajni Deda Mraz sa naznakom „Autoslavia“ u samoj poruci, obradovati po jednim Autoslavia kalendarom. Potrebno je samo da nam u inbox naše Fejsbuk stranice potvrdite da ste spremili poklon za nasumično dodeljenu osobu, i to slanjem fotografije poklona sa podacima te osobe.

Ulepšajte nečije, ali i vaše novogodišnje praznike, a pre svega, saznajte sve detalje o pomenutoj akciji klikom na donju fotografiju:

plezir-magazin-praznici-za-sve-banner

0 Comments