fbpx
Menu & Search

1956. Leyland Titan – Dogovor

1956. Leyland Titan – Dogovor

Nakon današnjeg teksta o jednom britancu na beogradskim ulicama, sada vam na oglasnim stranama donosimo još jedan. Kao londonska legenda, čuveni crveni double decker autobus ima tradiciju od gotovo jednog veka, koja počinje sa AEC S-Type autobusom, prvim londonskim javnim prevozom na dva sprata. Associated Equipment Company Routemaster najpoznatiji je model autobusa i saobraćao je Londonom od 1956. do 2005. godine. Njegov ikoničan status doveo je do toga da mentalnu sliku britanske prestonice ne možemo da sklopimo bez njega, Big Bena i crvene telefonske govornice, a svako ko ima tu sreću da vidi jednog van Londona momentalno podetinji!

Ako izuzmemo naše skromno poznavanje autobusa na sprat zbog čega ne možemo sa sigurnošću da utvrdimo u detalj o kom dvospratnom modelu je reč, ono što svakako možemo da vidimo je da se radi o odlično očuvanom i renoviranom vozilu za potrebe ugostiteljstva. Autobus koji je do juče krstario ulicama Londona, sada u svom prizemlju sadrži rashladnu vitrinu sa mini-kuhinjom, dok je gornji nivo adaptiran da na svoja udobna sedišta i stolove primi goste u stilu jednog kafea bez točkova. Kada smo već kod nekretnina, nismo sigurni koliko je ovaj autobus mobilan i u funkciji, tj. da li isključivo služi za ugostiteljstvo ili je sa njim moguće imati mini-restoran svakog dana na drugoj lokaciji. To je jedna od stvari sa kojima će zainteresovani kupci svakako porazgovarati sa prodavcem, no pre toga je potrebno da strelicu vašeg miša uputite na sledeći link oglasa.

Cena: Dogovor

Izvor: www.avto.net

3 Comments

  1. Pedja
    10 godina ago

    Molim vas da li mozete da mi date kontakt osobe koja prodaje ovaj autobus. Hvala Unapred

    • 10 godina ago

      Poštovani Peđa,
      Naši tekstovi u vezi sa vozilima koje pronađemo na oglasima su tu da vam svakodnevno donesu neku novu zanimljivu informaciju i upoznaju čitaoce sa starim automobilima koje vredi sačuvati.
      Mi nikada ne objavljujemo kontakt podatke prodavca, već to ostavljamo isključivo na stranici originalnog oglasa. Ukoliko se vozilo proda i/ili oglas ukloni kao u ovom slučaju, mi na žalost te podatke nemamo.
      Ukoliko ponovo naletimo na predmetni autobus, javićemo vam 🙂
      Pozdrav

  2. duljko
    10 godina ago

    cao
    mozemo ga kupiti?
    hvala za odgovor
    dule