fbpx
Menu & Search

1966. Opel Rekord B – 3.000€

1966. Opel Rekord B – 3.000€

Iako se trudimo da vam predstavimo što više raznovrsnih automobila iz regionalnih oglasa, sticajem različitih okolnosti, do sada smo imali već dva Opel Rekorda – model A i model C. Već neko vreme tražimo onaj koji bi trebalo da popuni rupu za pravilno izgovaranje početka abecede, pa nismo mogli da propustimo priliku kada smo ga ugledali na makedonskim oglasima!

Ne samo da na oglasima u Makedoniji retko pronalazimo automobil koji je vredan kupovine i čuvanja na osnovu različitih faktora, već je i sam Rekord B solidno redak jer se proizvodio tek nepunih godinu dana. Sa skoro 300.000 napravljenih komada, nasledio je Amerikom inspirisan dizajn modela A kroz blagi restajling i zadržao identične varijacije karoserije u odnosu na prethodnika, ali je dobio nove četvorocilindrične CIH motore (sa bregastom unutar glave motora) od 1500, 1700 i 1900 kubnih cm.

U ponudi različitih karoserija, pored karavana i pikapa sa troje vrata, u ponudi su bili kupe sa dvoje, kao i limuzine sa 2 i 4 vrata. Jedan ovakav sedan sa dva moguća ulaska u kabinu za putinke, upravo je razlog našeg današnjeg obraćanja. Uz 1500 kubika i  60 konjskih snaga, svrstava se u samu osnovu ponude, a prodavac njegovo stanje opisuje koristeći reči – originalni delovi.

Ukoliko ste zainteresovani, detalje oglasa pogledajte ovde.

Cena: 3.000€

Izvor: www.reklama5.mk

0 Comments