fbpx
Menu & Search

1967. Volkswagen Buba – Dogovor

1967. Volkswagen Buba – Dogovor

Jedini relikt nacističke Nemačke koji je zaista uspeo da pokori svet jeste Volkswagenova Buba. Srećom, njen imidž je u posleratnim godinama u potpunosti promenjen i odaljen od KdF Wagena, idealnog prevoza idealnog Nemca, i počevši od sredine četrdesetih godina pa sve do 21. veka, Volkswagen Type 1 je postao i ostao globalno najomiljeniji automobil, proizveden u 21.529.464 primeraka. Tokom svog dugog proizvodnog veka, Buba je zvukom svog bokser motora pratila sve društvene promene i revolucije, a danas uživa u novom životu kao najprepoznatljiviji oldtajmer na svetu.

Potraga za individualnošću je odaljila mnoge Bube od fabričkog izgleda, te su na oglasima najređe upravo one koje izgledaju kao da su juče napustile proizvodni pogon. Ipak, u Lazarevcu se nalazi jedna takva i iznenadila nas je svojim odličnim stanjem. U pitanju je prelazni model sa detaljima novijeg tipa, poput farova, kratke zadnje haube i jednostavnih hromiranih branika. Sa samo 47.000 pređenih kilometara, ova Buba je zaista redak primer potpuno fabrički očuvanog automobila. Kako njen vlasnik navodi, ona je uvek bila garažirana, što je doprinelo njenoj očuvanosti. Kao i ostatak automobila, i enterijer i motorni prostor su besprekorni, te o ovoj izuzetnoj Bubi nećemo da dužimo i pustićemo fotografije da pričaju umesto nas.

Sve dok ne bude prodat, originalni oglas za ovaj automobil sa kontakt podacima vlasnika pogledajte na polovniautomobili.com

Cena: Dogovor

0 Comments