fbpx
Menu & Search

1971. Audi 75L – 3.400€

1971. Audi 75L – 3.400€

O Audijevim F103 serijama je već bilo reči u nekoliko navrata, kada smo predstavljali dva oglasa, jedan iz Beograda i drugi iz Zenice, te danas nećemo dužiti i najviše ćemo se zadržati na estetskom doživljaju ovih klasika sa četiri prstena. Iako nisu mogli da se pohvale velikim razlikama između modela, svi su bili vizuelno veoma dopadljivi, sa pravom dozom hroma i konkurentnim performansama. Kasniji Audijevi modeli nisu nastavili istim pravcem kada je lepota u pitanju, no to ipak nije današnja tema.

100 Jahre Audi

Tačno na polovini ponude serije F103, nalazio se Audi 75. Jedan primerak smo pronašli u Varaždinu, i po fotografijama bismo rekli da je u pitanju detaljno restauriran automobil. Jarka žuta boja predstavlja pravo osveženje u odnosu na sumorni kolorit koji se danas na ulicama najčešće kreće na relaciji srebrna-crna-bela. Iako nema mnogo informacija o stanju u kom se automobil nalazi, fotografije nam veoma jasno pokazuju da je mane spolja gotovo nemoguće pronaći, osim one fabričke, a to je da automobil ima četvora vrata. Sa druge strane, zapušten enterijer kvari celokupan utisak, ali je bez obzira na to originalan, a motorni prostor je prilično uredan. Kako mu ime kaže, u pitanju je model sa rednim četvorocilindričnim motorom od 1695 cm³ i 75 konjskih snaga. Uprkos enterijeru koji je najslabija tačka ovog primerka, za razuman novac može se dobiti jedan pouzdan klasik koji će uvek biti zapažen.

Za više informacija o automobilu, ceo oglas pogledajte ovde.

Cena: 3.400€

Izvor oglasa: www.njuskalo.hr
Izvor fotografije: www.autowp.ru

1 Comment

  1. 10 godina ago

    Gore navedeni Audi 75 restauriran je 2009 i 2010 godine.Rastavljen ,polimaren polakiran i sastavljen.Motoru napravljen servis jer je auto vožen.Što se tiče unutrašnjosti(enterijer) ista je njegova u orginalu crne boje nigdje poderana niti oštećena,slikano nakon montaže pa možda izgleda da je pohabana.
    Auto stoji u garaži s vremena se pali i provoza.Auto treba vidjeti uživo pa onda komentirati,jer slika često zavara!