fbpx
Menu & Search

Sajam automobila i motocikala u Beogradu – 17-23. mart

Sajam automobila i motocikala u Beogradu – 17-23. mart

Spektakularna mašina, koja pokreće 5. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstaviće se posetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.

Baner-300x250

U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, organizator Beogradski sajam ponudiće kompletnu automotivnu industriju, najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja.

Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova, među kojima će, nema nikakve sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premium segmentu, koji će, sa svojom aktuelnom ponudom, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infinity. Tako će, svim svojim sjajem i neverovatnim performansama, i to u svom prvom pojavljivanju na Beogradskom sajmu, posetioce sigurno očarati i ekskluzivni svetski brend Bentley.

Svi vodeći svetski proizvođači, odnosno brendovi automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, biće posetiocima na raspolaganju u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.

Brojna iznenađenja spremna su i za ljubitelje motocikala, jer se na sajam Motopassion vraćaju neki renomirani brendovi. Uz već tradicionalno prisutne svetske motociklističke veličine kao što su Harley Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint i marke iz Piaggio Grupe (Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi), posle dugogodišnje pauze domaćoj publici će se u hali 3 Beogradskog sajma predstaviti najnoviji modeli motocikala Ducati, Kawasaki i Kymco.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za “Family Day” (roditelji sa decom do 16 godina) – 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

0 Comments