fbpx
Menu & Search

Mini klub Srbije do Niša – Jun 2020.

Mini klub Srbije do Niša – Jun 2020.

Dvanaesta Balkanska Minijada trebalo je ove godine da okupi svoju međunarodnu Mini porodicu na putovanju do Kladova. Usled svima poznatih okolnosti koje su zadesile ceo svet, Minijada je pomerena za narednu godinu na žalost svih njenih vernih učesnika, ali je zato Mini klub Srbije odlučio da tradicionalni poslednji vikend juna ne ostane prazan na njihovom kalendaru.

Sa oko petnaestak Minija, familija koja okuplja ove britanske klasike okupila se na Petrol pumpi kod Ade Ciganlije rano izjutra 27. juna. Plan je bio jasan, natočiti gorivo sponzora i oko 9 krenuti na put Niša gde ih je na centralnom gradskom trgu čekao skup različitih oldtajmera u organizaciji Oldtajmer kluba Niš čiji su čelnici takođe članovi Mini kluba.

Druženje u subotu i nedelju uključilo je i posetu brdu Čegar gde se odigrala čuvena bitka tokom I Svetskog rata i Vespa kafeu u samom gradskom jezgru. Iako smo ih ove godine samo ispratili iz Beograda, uz dobru volju članova kluba donosimo vam i nekolicinu fotografija sa ovog putovanja.

Autor teksta: Miloš Nikodijević
Autori fotografija: Miloš Nikodijević i članovi Mini kluba Srbije

0 Comments