fbpx
Menu & Search

Opšti Citroën susret – Bačka Palanka 2015.

Opšti Citroën susret – Bačka Palanka 2015.

Protekli vikend se sa stanovišta uslova za vožnju može smatrati idealnim. Organizatori jednog od najvećih regionalnih skupova su toplu sunčanu subotu učinili savršenom za sve posetioce. Pored tog, paralelno se održavao (24-26.04) međunarodni Opšti Citroën susret u Bačkoj Palanci u organizaciji Citroën foruma Srbije i Citroën kluba Vojvodine, na čardi „Florida“. Tokom ta tri dana, Sitroeni svih generacija su pristizali iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Dok su Miloš i Đorđe uživali ispred Muzeja istorije Jugoslavije, Stefan i ja smo se potrudili da vam prenesemo deo atmosfere i predstavimo najstarije četvorotočkaše koji su vikend proveli na obali Dunava. Pored jedne Dijane, dva Amija, tri CX-a, pet Spačeka i isto toliko GS-ova, neizbežno se isticao mostarski Traction Avant. Dok vam skrećemo pažnju na Milanovu strelu i Filipov nepresušan izvor radosti koji su takođe bili prisutni, ističemo da je ovaj skup bio jedan od najvećih u Srbiji, kad su ljubitelji ševrona u pitanju.

Učesnici i posetioci prepričavaće još dugo razne dogodovštine sa ovogodišnjeg susreta, ali, jedan događaj ostaće upamćen: da li ste ikada čuli za veridbu na automobilskom skupu? Ako jeste, podelite je sa nama, pošaljite nam priču i fotografije. Ako niste, ljubomorno ćemo je istaći kao nesvakidašnjost, zahvaljujući hrabrom mladom paru iz Hercegovine.

Autor teksta: Filip Žarković
Autori fotografija: Stefan Miladinović i Filip Žarković

0 Comments